"Μηλέικα Νέα"

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 η Imerys Βιομηχανικά Ορυκτά Ελλάς Α.Ε.-Λειτουργίες Μήλου, έλαβε τιμητική διάκριση για το συνολικό εκπαιδευτικό έργο του  Φυτωρίου της Εταιρίας στη Μήλο, από το Ίδρυμα Friedrich Naumman που αναπτύσσει έντονη δραστηριότητα στη χώρα μας στον τομέα της επιχειρηματικής εκπαίδευσης. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο βράβευσης επιχειρηματικών ιδεών νέων που συμμετείχαν στον 4ο κύκλο της Ακαδημίας Επιχειρηματικότητας, μίας από τις σημαντικότερες δράσεις που υλοποιεί το Ίδρυμα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, βραβεύτηκαν ακόμη η Aegean Airlines για τη στρατηγική της ανάπτυξη και η Menalon Trail για την αειφόρο δράση της.

imerys friedrich milos1

Το βραβείο της Imerys παρέλαβε ο Προϊστάμενος Αποκατάστασης Τοπίου κ. Γιώργος Πετράκης, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε για τη διάκριση, αναφέρθηκε συνοπτικά στο ρόλο και τις δράσεις του Φυτωρίου στον τομέα της ενημέρωσης και της εκπαίδευσης των νέων της Μήλου και των γύρω νησιών, μέσα από σειρά  εκπαιδευτικών προγραμμάτων και ημερίδων που διοργανώνει συστηματικά την τελευταία δεκαετία.

Μήλος, 6/11/2019

imerys friedrich milos2