"Μηλέικα Νέα"

Ήταν στόχος ενός περίπου χρόνου και να που επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο - Planetarium On The Go διεύρυνε την οπτική μας και μας άνοιξε ένα παράθυρο στο σύμπαν! Την εκπαιδευτική μας δράση παρακολούθησαν πάνω από 400 παιδιά, σχεδόν όλοι οι μαθητές της Μήλου αλλά και της Κιμώλου! Και είμαστε υπερήφανοι για αυτό!

Η αλήθεια είναι πώς χωρίς την συνεργασία των διευθυντών των σχολείων αλλά και των συλλόγων γονέων του νησιού δεν θα υπήρχε αυτή η συμμετοχή. Μακάρι να μας δίνονται τέτοιες ευκαιρίες να συνεργαζόμαστε.

planetarium dimotiko milos1

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μήλου μας, μοίρασε δωράκια - μολυβοθήκες σε όλους τους μαθητές των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων σαν αναμνηστικό της εκδήλωσης.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η Aegean Speed Lines που μας χορήγησε με μειωμένη τιμή τα εισιτήρια των συντελεστών, το ξενοδοχείο Apollon για την διαμονή τους και το κατάστημα «Μίλα μου για Μήλο» που έφτιαξε τα μπλουζάκια για τα μέλη του Συλλόγου μας. Σας ευχαριστούμε. Και μπορεί εμείς να μην είμαστε τέλειοι αλλά -όπως έλεγαν και τα μπλουζάκια μας - το σύμπαν όμως είναι...

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μήλου

planetarium dimotiko milos2

planetarium dimotiko milos3

planetarium dimotiko milos4

Σχετικό άρθρο: