"Μηλέικα Νέα"

Το 2ημερο 03/05-05/05 βρέθηκαν στο Νησί μας, και συμμετείχαν στο 11ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Γυναικών, μέλη του «Όραμα Ελπίδας» ως προσκεκλημένοι της Ομάδας του Α.Σ.ΙΕΡΑΞ 1960.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη συλλόγων Γυναικών, ο κος Στέλιος Γραφάκος, (Αν.  Καθηγητής  Παιδιατρικής Αιματολογίας & Επιστημονικός Διευθυντής της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας»

ierakas orama2019d

Στα περιθώρια του Συνεδρίου έγιναν εγγραφές νέων εθελοντών μυελού των Οστών, εντως του Συνεδριακού χώρου στις 03/05 αλλά και στο λιμάνι του Αδάμαντα την Κυριακή 04/05.

Τέλος συζητήθηκε η Μήλος να αποτελέσει από 01/06/19 κέντρο δειγματοληψιών με την συνδρομή και φροντίδα της Επισκέπτριας υγείας κας Κικας Κοντογιάννη στο Κέντρο Υγείας Μήλου.

ierakas orama2019

Ευχαριστούμε πολύ τα Δ.Σ. των συλλόγων ΟΣΥΓΥ και Συλλόγου Γυναικών Μήλου «Η Αφροδίτη» για την ενσωμάτωση των δραστηριοτήτων των καλεσμένων μας του «Όραμα Ελπίδας» στις εργασίες του συνεδρίου τους, αλλά και το αγκάλιασμα κάθε πρωτοβουλίας αυτών.

Τέλος ευχαριστούμε το καφέ εστιατόριο Yankos, για την παραχώρηση χώρου εντός του καταστήματος του, μιας και λογω της έντονης Κυριακάτικης Σοροκάδας, δεν μπορούσαμε να βρισκόμαστε έξω, και όλους τους Εθελοντές που για άλλη μια φορά στήριξαν μαζικά την συγκεκριμένη μας πρωτοβουλία

ierakas orama2019a

Εκ μέρους του Δ.Σ. Α.Σ ΙΕΡΑΞ ΜΗΛΟΥ 1960

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΕΛΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ