"Μηλέικα Νέα"

Με καθυστέρηση, λόγω εμπλοκής της άγκυρας, αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διονύσιος Σολωμός» που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Κύθνο, Σέριφο Σίφνο, Μήλο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ιο, Θήρα με 507 επιβάτες.

Το πλοίο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 7 το πρωί. Μετά από πολύωρες προσπάθειες του πληρώματος έγινε η απεμπλοκή της άγκυρας και το πλοίο αναχώρησε για τον προορισμό του στις 10:40 το πρωί.

Λίγο μετά τις 11.30 το πλοίο είναι ακόμη εντός του Αργοσαρωνικού και όπως είναι λογικό το δρομολόγιο θα έχει καθυστερήσεις, οπότε καλό είναι οι ταξιδιώτες να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους τουριστικά γραφεία για τη νέα ώρα άφιξης - αναχώρησης από τα νησιά των δυτικών Κυκλάδων

Κατόπιν αυτού η Zante Ferries, πλοιοκτήτρια εταιρία του «Διονύσιος Σολωμός» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι το πλοίο της εταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ αναχώρησε σήμερα 13/06 από το λιμάνι του Πειραιά αντί 07.00 στις 10.45, διότι κατά τη διαδικασία απάρσεως των αγκυρών διαπιστώθηκε εμπλοκή της μίας άγκυρας, το οποίο είναι αποτέλεσμα της χθεσινής αμπλοκής του πλοίου AQUA JEWEL. Οι ώρες αφιξοαναχωρήσεων τροποποιούνται σύμφωνα με τον κάτωθι πίνακα. Οι επιβάτες που έχουν εκδώσει εισιτήρια θα ενημερωθούν με μέριμνα της εταιρείας μας.

dionysios solomos tropopoihsh130620