"Μηλέικα Νέα"

Ο Σύνδεσμος των Απανταχού Μηλίων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και ο Πανελλήνιος Σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΟΜΒΩΝ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ», έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους την Κυριακή 13/2/2022. Λόγω της πανδημίας του covid 19 δεν προσκλήθηκαν τα μέλη τους. Επίσης στην κοπή της πίτας δόθηκαν και τα καθιερωμένα από την οικογένεια των παιδιών του Θεοδώρου και Σοφιας Νίνου (Περκάρη) βραβεία και έπαινοι στους αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων Αθηνών και Πειραιώς.

Το πρώτο βραβείο αξίας τριακοσίων (300) ευρώ, δόθηκε στον Κωνσταντίνο Σπανό του Βασιλείου και της Μαρίας μαθητή του 8ου ημερήσιου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου, με βαθμό άριστα είκοσι (20).

Το δεύτερο βραβείο  αξίας διακοσίων (200) ευρώ, δόθηκε στην Πηνελόπη Βογιατζή του Μιχαήλ και της Μαρίας, μαθήτρια του 2ου ημερησίου Γενικού Λυκείου Κερατσινίου, με βαθμό άριστα δέκα εννέα και οκτώ δέκατα (19 και 8/10).

Το τρίτο βραβείο αξίας εκατό (100) ευρώ, δόθηκε στην Γραμματική Κορδατζή του Νικολάου και της Αθηνάς, μαθήτρια του εβδόμου (7ου) Γυμνασίου Κερατσινίου με βαθμό άριστα δέκα εννέα και δέκα δέκατα τέταρτα (19 και 10/14).

Ο πρώτος έπαινος δόθηκε στην Αναστασία Βογιατζή του Μιχαήλ και της Μαρίας, μαθήτρια του 2ου ημερήσιου Γενικού Λυκείου Κερατσινίου, με βαθμό δέκα εννέα και επτά δέκατα (19 και 7/10).

Ο δεύτερος έπαινος δόθηκε στην Μαρία-Ιωάννα Χατζή του Θεοδώρου και της Σοφίας, μαθήτρια του προτύπου ΓΕΛ Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, με βαθμό δέκα εννέα και επτά δέκατα (19 και 7/10).

Ο τρίτος έπαινος δόθηκε στον Πέτρο Βογιατζή του Μιχαήλ και της Μαρίας, μαθητή του 2ου ημερήσιου Γυμνασίου Κερατσινίου, με βαθμό άριστα δεκαοκτώ και επτά  δέκατα τέταρτα (18 και 7/14).

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου των Απανταχού Μηλίων και πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Κερατσινίου κ. Εμμανουήλ Νίνος, ο οποίος παρέδωσε και τα βραβεία στους αριστεύσαντες μαθητές και ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Μικρών Κυκλαδονήσων, Φοίβος Παρασκευόπουλος, ο οποίος παρέδωσε το τρίτο βραβείο.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ:

Συνδέσμου Απανταχού Μηλίων: ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ

Πανελληνίου Συλλόγου Κατακομβών: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΙΩΤΗ