"Μηλέικα Νέα"

Με αφορμή το ετήσιο έθιμο της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής που διοργανώνει η Imerys για τα παιδιά των εργαζομένων της, αλλά και όλης της Μήλου και της Κιμώλου, διεξήχθη την Πέμπτη 15/12/2022 στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου, παιδική μουσικοθεατρική παράσταση με κλασικά όργανα μουσικής, της οποίας προηγήθηκαν οι ομιλίες του Διευθυντή του hub Μήλου κυρίου Σανούδου Ιωάννη και του Εν Ελλάδι εργαζομένων της Imerys και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου εργαζομένων, κυρίου Κουφού Στυλιανού.

imerys xristougenna giorth 2022c

Ο Διευθυντής κύριος Σανούδος αναφέρθηκε στο έργο της εταιρείας με προτεραιότητα την Παιδεία και την Υγεία, αλλά και στα βαριά έργα, αυτά των υποδομών, του βιολογικού καθαρισμού και των ογκωδών καθαρισμών που συντελούν στην παρουσίαση και εύρυθμη λειτουργία του νησιού, ειδικά κατά τους τουριστικούς μήνες. Εν συνεχεία ο κύριος Κουφός τόνισε τη σημαντικότητα της ομαλής συνεργασίας της εταιρείας με τους τοπικούς φορείς, με σκοπό το κοινό καλό και τη μακροπρόθεσμη ευημερία του τόπου, όπως αναφέρθηκε και στην ανάγκη αλλαγής προσέγγισης στη λήψη αποφάσεων και διαμόρφωση απόψεων με χρήση αξιακών κριτηρίων με σκοπό την αποκατάσταση υγιών σχέσεων και βιώσιμης ανάπτυξης της κοινωνίας. Τέλος η υπεύθυνη τοπικών και δημοσιών σχέσεων κυρία Φουδούλη Μαγδαληνή με αφορμή την παρουσία πολλών παιδιών και γονέων, έκανε μνεία στην παγκόσμια ημέρα παιδιού της 11ης Δεκεμβρίου καθώς και στην παγκόσμια ημέρα των δικαιωμάτων του παιδιού της 20ης Νοεμβρίου, μιλώντας για ένα καταλληλότερο μελλοντικό περιβάλλον που αξίζουν όλα τα παιδιά ανά τον κόσμο.

imerys xristougenna giorth 2022d

imerys xristougenna giorth 2022e

Όλη η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους λιλιπούτειους φίλους μας, των νηπιαγωγείων και των Δημοτικών σχολείων, οι οποίοι απήλαυσαν τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ο Παπουτσής και οι Καλικάντζαροι» των αδερφών Γκριμ σε διασκευή του μουσικού και συγγραφέα παιδικών βιβλίων κυρίου Κωνσταντινίδη Γιώργου και αφηγήτρια του παραμυθιού στην πρόζα, την καθηγήτρια σύγχρονου τραγουδιού κυρία Εμμανουήλ Ιωάννα. Ιδιαίτερη τιμή μας ήταν η παρουσία του κονσερτίνο της ορχήστρας σύγχρονης μουσικής της ΕΡΤ κυρίου Λασκαρίδη Ευσταθίου. Διασκεδάσανε επίσης με τον ήχο των κρουστών από την καθηγήτρια κρουστών κυρία Αγγελάκη Αθανασία καθώς και τον ρόλο του παπουτσή από τον κύριο Μάξιμο Ευστράτιο Αποστολάκο που τους ξεσήκωσε με την ερμηνεία του.

imerys xristougenna giorth 2022b

Με το πέρας της παράστασης μοιράστηκαν ανάλογα δώρα και σοκολάτες στα παιδιά από την εταιρεία Imerys μαζί με ένα βιβλίο δραστηριοτήτων, δωρεά του κυρίου Κωνσταντινίδη, ο οποίος το πρωί της ίδιας μέρας παρέδωσε και σεμινάρια φιλαναγνωσίας στους μαθητές των Δημοτικών σχολείων. Ακολούθησε μπουφέ με αμιγώς χριστουγεννιάτικα γλυκά σε γιορτινά στολισμένες αίθουσες.

Η Imerys σας εύχεται Ευλογημένα Χριστούγεννα με Υγεία και Ευτυχισμένο το νέο έτος 2023