Κυκλάδες - Νότιο Αιγαίο

Με νέο όνομα και νέα σινιάλα σε γνώριμες θάλασσες! Η SEAJETS ανακοινώνει την έναρξη δρομολογίων του νέου αποκτήματος της, του πολυτελέστατου SUPER STAR!

Το γνωστό σε όλους πρώην SuperFerry ΙΙ θα ξεκινήσει τα ταξίδια του για τη φετινή περίοδο από την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 και θα σας ταξιδεύει καθημερινά τα απογεύματα (16.45) από  Ραφήνα σε Άνδρο – Τήνο – Μύκονο – Πάρο.

Με ταχύτητα 21 μιλίων, δυνατότητα μεταφοράς 1.480 επιβατών, 240 οχημάτων και ιδανικό ωράριο αναχώρησης, το SUPER STAR αποτελεί την καλύτερη λύση για τις σύντομες χρονικά αποδράσεις αλλά και τις διακοπές διαρκείας στα νησιά.

seajets superstar 2022a

Και για να γίνει το καλό ακόμα καλύτερο …

Η SEAJETS προσφέρει έκπτωση 20% στο εισιτήριο επιστροφής σε όλα τα εισιτήρια επιβατών, Ι.Χ. και μοτό που θα εκδοθούν από σήμερα έως και τις 12/4 για τα ταξίδια με το SUPERSTAR που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλος της σεζόν. Για να λάβετε την έκπτωση θα πρέπει να είστε μέλος στο SEAJETS SEACLUB (https://www.seajets.gr/el/travel-with-us/seajets-sea-club).

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύσει η έκπτωση είναι η ταυτόχρονη έκδοση των εισιτηρίων αναχώρησης και επιστροφής και η χρήση της κάρτας μέλους του SEAJETS SEACLUB.

seajets superstar 2022b

Για πληροφορίες και κρατήσεις,

  • Seajets.gr
  • 210 7107710
  • στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Ο στόλος της SEAJETS έχει πλέον 21 ενεργά πλοία εξυπηρετώντας περισσότερα από 38 λιμάνια και 300 διασυνδέσεις στο Αιγαίο και συνδράμει αποτελεσματικά στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και την παροχή μοναδικών συνδέσεων μεταξύ των νησιών του Αιγαίου.

seajets superstar 2022c

seajets superstar 2022d

Καθημερινά απογευματινά δρομολόγια Από τη Ραφήνα προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και Πάρο: